The Talk of Connecticut
 
CT gov candidate supports free college, universal healthcare and rec pot
1 0
Photo credit: Shannon Price/iStock/Getty Images Plus

Middletown mayor Dan Drew, a Democratic Party gubernatorial candidate, supports free college tuition, universal health care and legalization of recreational marijuana.

On Friday's CT On The Hill, we'll discuss the positions of the man who wants to become Connecticut's next governor.

Plus, Gov. Dannel P. Malloy, per requirement, has notified state employee unions that 1,100 state employees could face layoffs next month, unless the unions reopen contract negotiations. We'll talk about that as well.

As always, your calls, on CT On The Hill, starting at 9 a.m.

Leave a comment:

showing all comments · Subscribe to comments
  1. replicah posted on 04/22/2017 02:22 AM
    Hoe zit het met mijn nieuwe Breitling Bentley replica horloges? Ik wil hier niet mijn eigen hoorn tooten, maar zelfs vanuit mijn kleine thuisstudio lijkt de foto hierboven iets wat je zou verwachten in een tijdschrift of iets te zien, de replica breitling blauwe wijzerplaat maakt het gewoon dood! Zoveel mensen leggen de nadruk op het vinden van replica horloges, die niet altijd makkelijk tegenkomen wanneer u over Breitling voor Bentley replica spreekt, maar in dit geval laat ik u de replica watches rechter zijn. Hoe cool is dit?

    De beweging binnen deze nep Motors T is een automatische zelfwikkeling Japanse beweging met meer dan 24 krachtreserve. Dit replica rolex zal zeker een dagelijkse slijtage voor mij zijn. Dus, ik maak me geen zorgen om op me te sterven. Er zijn een paar kleine verschillen tussen dit horloge en het originele model. Zoals replique montre ik al eerder zei en je waarschijnlijk dit al weet, zijn replica horloges van deze baby's vrij moeilijk te krijgen. Bijvoorbeeld, de subdialoog om 6 uur toont de militaire tijd (de 24-uursformaat), een functie die u niet in het origineel vindt. Ook de replicas de relojes Chronos om 3 en 9 zijn alleen voor de show. Anders dan werkt alles perfect. De beweging zelf is zeer precies en uiteindelijk, dat is een van de belangrijkste aspecten in een nep horloge.
showing all comments